Πλεονεκτήματα μασίφ ξύλινων δαπέδων

Η κομψή και ζεστή τους εμφάνιση, η αντοχή τους στη σκληρή χρήση, η μεγάλη τους ποικιλία σε χρώματα και είδη ξύλου, η θερμομονωτική τους ιδιότητα (αξιοσημείωτη μείωση στη κατανάλωση πετρελαίου για θέρμανση) , ότι ταιριάζουν με όλα τα στυλ επίπλωσης και είναι για όλα τα γούστα,  η ευκολία στη καθαριότητα τους καθώς και η σχετικά προσιτή συντήρηση τους είναι λίγα από τα πλεονεκτήματα που έχουν τα ξύλινα πατώματα.

Μία από τις πιο δυνατές τάσεις των τελευταίων χρόνων είναι το mix ‘n’ match διαφορετικών ξύλων και χρωματισμών. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή την ιδέα προς όφελος του χώρου σας, ώστε να μπορέσει να αναδείξει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του και να δείχνει πάντα φωτεινός και φυσικά ευρύχωρος και να ταιριάζει απόλυτα με την στιγμή και την διάθεση σας…

Ένας ανοιχτόχρωμος δρυς είναι μία πολύ καλή πρόταση, διότι δεν θα κλείσει οπτικά τον χώρο και είναι ένα πολύ ευκολοσυνδύαστο υλικό με πάρα πολλούς τόνους. Έτσι, κοιτάζοντας το δειγματολόγιο μπορείτε να βρείτε τον ιδανικό τόνο, δηλαδή είτε έναν που να γκριζίζει λίγο ή έναν πιο μπεζ. Τέλος, τα λευκά έπιπλα δεν έχουν έχουν κανένα πρόβλημα, καθώς ταιριάζουν τέλεια με τις ανοιχτές αποχρώσεις του δρυ. Και δένουν πάντα τέλεια με κάθε συνδυασμό, μια ουδέτερη πρόταση που είναι πάντα τάση από μόνη της….