ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΞΥΛΟΠΑΚ Α.Ε. είναι μια από τις πλέον καταξιωμένες σύγχρονες βιομηχανικές μονάδες επεξεργασίας ξύλου στην Ελλάδα.

Η βιομηχανία ΞΥΛΟΠΑΚ Α.Ε.,μια από τις πλέον καταξιωμένες σύγχρονες βιομηχανικές μονάδες επεξεργασίας ξύλου στην Ελλάδα, ιδρύθηκε πριν από 50 χρόνια στο Χαρoπό Σερρών και εξειδικεύεται απόλυτα στην παραγωγή παρκέτων ξυλείας δρυός, για την κατασκευή ξύλινων δαπέδων.


Η συνεχής και σταθερή παρουσία της στο χώρο, σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση σε ότι αφορά τις ιδιομορφίες του ξύλου, η πλήρως αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών , με κύριο άξονα πάντοτε την βέλτιστη ποιότητα σε απόλυτη ταύτιση με το έμπειρο και συνεχώς εξελισσόμενο στις νέες τεχνικές προσωπικό, εγγυούνται για ένα αποτέλεσμα άριστης αισθητικής, με την μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο.

Έξαλλου, η ΞΥΛΟΠΑΚ Α.Ε. δεν έγινε τυχαία αυτό που είναι σήμερα…


ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σήμερα η έδρα και η διοίκηση της ΞΥΛΟΠΑΚ Α.Ε. βρίσκονται στη Βέροια και η σύγχρονη βιομηχανική της μονάδα στο Χαροπό Σερρών, καλύπτοντας μια έκταση χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων.

Η ξήρανση και η επεξεργασία της ξυλείας γίνεται με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, διασφαλίζοντας την σταθερά υψηλή ποιότητα της παραγωγής.

Σύγχρονες εγκαταστάσεις, τεχνολογικά προηγμένες γραμμές παραγωγής, με σεβασμό στο περιβάλλον, καλύπτοντας όμως και τις ανάγκες της αγοράς.

 

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Η ΞΥΛΟΠΑΚ Α.Ε. αποτελεί μια μεγάλη εταιρική οικογένεια, που έχει πρωταρχικό στόχο και μέλημα της, να λειτουργεί καταρχήν μέσα σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.
Οι άνθρωποι μας και η εξέλιξή τους είναι καθοριστικός παράγοντας ανάπτυξης της επιχείρησής μας. Η καθημερινή βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους και η δια βίου μάθηση, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα της ΞΥΛΟΠΑΚ Α.Ε.
Στόχος μας είναι οι άνθρωποι μας, να πιστεύουν στις αξίες, τις αρχές και τα οράματα της διοίκησης, συμβάλλοντας καθοριστικά στην διαμόρφωση ενός ομορφότερου κόσμου με ποιότητα και έμφαση στο design.


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η παραγωγή των προϊόντων της εταιρείας, γίνεται πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον και με οικολογική συνείδηση. Η ΞΥΛΟΠΑΚ Α.Ε. παρακολουθεί στενά την προέλευση των πρώτων υλών της και καθημερινά καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των φυσικών πόρων του Πλανήτη.

Οι εμπορικές της δραστηριότητες , βασίζονται αποκλειστικά, σε ξυλεία προερχόμενη από δάση με ελεγχόμενη εκμετάλλευση.

Σημαντικός παράγοντας της περιβαλλοντολογικής κουλτούρας της εταιρείας είναι ότι οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των ξύλινων δαπέδων είναι πιστοποιημένες με FSC®, ενώ οι κόλλες και τα λάδια πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα που έχουν εγκριθεί διεθνώς από διαπιστευμένα εργαστήρια, ώστε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.